За играта

Какво представлява играта?

TopNagradi.com е уеб сайт, който представлява онлайн игра. Нейната цел е да се регистрирате в нея и да започнете да изпълнявате Дейности, благодарение на които да печелите Точки.

Тези Дейности не представляват нещо сложно, дори Ви доставят голяма доза забавление.

Точките, които събирате в профила си, може да разменяте за Награди от играта. Всяка една награда, която се предлага в играта, струва не пари, а Точки. Именно затова трябва да се стремите да събирате колкото се може повече Точки.

Регистрация Вход

Колко време трябва да отделям за тези Дейности?

Не е необходимо всеки ден да отделяте часове от свободното си време, за да изпълнявате Дейности в играта. Може да отделяте само по 5 минути на ден, може пък дори да не изпълнявате Дейности всеки ден. Всичко зависи от това какви са Вашите цели и амбиции в играта. Ако например се стремите да печелите Награди от играта почти всеки ден, това естествено би означавало, че трябва да отделяте по повече време.

Как се печелят Награди от играта?

Първо си набелязвате една конкретна награда, която искате да спечелите. След това, е необходимо да видите колко Точки са Ви необходими, за да я спечелите. Ако имате достатъчен брой точки - може да изпратите заявка за получаването на наградата, ако ли пък не - изпълнявате Дейности, докато ги съберете.

Как се получават Награди от играта?

Фирмата с която TopNagradi.com работи е "Български пощи", предвид добрите цени, които тя предлага.

Когато изпратите заявка за получаване на награда, нашия екип ще се опита да обработи Вашата заявка за възможно най-кратко време. След което, Вашата награда започва да пътува към адреса за доставка, който сте въвели преди това.

Възможно е, служител на "Български пощи" да се свърже с Вас чрез телефонно обаждане, за да си уговорите удобен ден и час, когато той да посети Вашия дом, за да Ви предаде наградата, веднага щом тя пристигне.

Възможно е и друго - да получите известие в пощенската си кутия, в което да пише, че имате пратка за получаване, която се намира в най-близкия офис на "Български пощи".

Хубавото е, че всяка една заявка, която изпратите в играта, има възможност за проследяване. Така че, може да следите дали Вашите награди са пристигнали или все още пътуват към Вас. Всичко е много бързо, лесно и удобно.

Проследяване

За колко време пристига една награда?

Много е относително. По принцип, почти всяка награда пристига за около 21-30 дни от датата на изпращане. Понякога е възможно да има леко забавяне, което за съжаление няма как да бъде предотвратено. Този период е малко по-дълъг от нормалното, тъй като наградите, които поръчвате, се изпращат от чужбина.

Откъде пристигат Наградите в играта?

Наградите, които печелите, главно се изпращат от Китай, Русия и САЩ, тъй като търговците с които TopNagradi.com работи, са именно в тези страни.

Възможно ли е да не получа наградата си?

Винаги съществува вероятност да спечелите награда от играта, всичко да е наред от Ваша и наша страна, но тя да не Ви бъде доставена. Шансът това да се случи е може би около 1%, но все пак ако се случи - TopNagradi.com ще Ви възстанови Точките, които сте дали за наградата.

Как да избегна евентуални проблеми?

За да сте сигурни, че на 100% ще си получите спечелената от играта награда - убедете се, че всичките Ви лични данни, както и адреса Ви за доставка, са напълно точни, верни и коректни. Понякога е възможно от невнимание, да изпуснете важна подробност, което да създаде проблем при доставката на наградата.

Колко ще ми струва доставката на наградата?

Точно 0 лева и 0 стотинки. Доставката на спечелени награди от играта е напълно безплатна. В случай, че някой Ви поиска пари, когато си получавате наградата - незабавно се свържете с нас за да Ви съдействаме.

До колко време трябва си потърся наградата?

След като Вашата награда бъде доставена в най-близкия офис на "Български пощи" във Вашето населено място, Вие ще имате 5 работни дни на разположение, за да отидете и да си вземете пратката. Възможно е, и куриер на "Български пощи" да се свърже с Вас, за да се разберете кога да мине през Вашия дом. Но за по сигурно - Вие си потърсете наградата сами, веднага щом установите, че тя е пристигнала.

Къде да разгледам всички Награди?

Може да разгледате всички налични Награди, които може да спечелите от играта, като натиснете тук.